Konserter-Sang og musikk "Sammen i Sør"

Norwegian gospel singers & Kristine Akselsen
Norwegian gospel singers & Kristine Akselsen
Sveinung Hølmebakk
Sveinung Hølmebakk

Norwegian Gospel Singers m/ Kristine Akselsen
Fredag 30. juli kl. 19.00 Sted: Frelsesarmeen Kristiansand
Norwegian Gospel Singers er en knippe håndplukkede sangere fra Kristiansand som gjennom sine konserter og utgivelser i Norge og USA både utrykker seg innenfor den tradisjonelle og moderne gospelstilen.
Kristine Akselsen var med i Oslo Gospel Choir de første 10 årene, og var i den perioden en av de mest brukte solistene i koret. Hun har hele tiden gjort forskjellige sangoppdrag og deltatt på arrangementer med hovedvekt på gospel, soul og jazz.
Norwegian gospel singers - Kristine Akselsen       BILLETT kr. 100,-


Sveinung Hølmebakk
Fredag 06.august kl. 20.30 Sted: Frelsesarmeen Kristiansand
er ein av tre medlemmer i Nordic Tenors. Sveinung Hølmebakk beveger seg gjerne mellom opera, soul, gospel og popballader. Med humor, varme og stemmeprakt rører og begeistrer han sitt publikum. Han er utdannet i sang fra Griegakademiet, Bergen. Han har tre soloalbum bak seg. Sveinung har deltatt i ei rekke TV-program. Saman med Nordic Tenors vant han Komiprisen for Beste Nykommer i 2006 og var musikalsk toastmaster i HM Kong Harald sin 70- års dag. Gå ikke glipp av en stor musikalsk, humoristisk og åndelig opplevelse. Youtube

BILLETT kr. 100,-

Lovsangsfest
Lovsangsfest

Lovsangsfest
Lørdag 31. Juli kl. 18.00 
Lørdag 07. August kl. 18.00

«Han la en ny sang i min munn, en lovsang til vår Gud.» Salme 40:4
Velkommen til Lovsangsfest på "Sammen i Sør 2021"

Gud har skapt oss til fellesskap både med han og med hverandre. Bibelen oppfordrer alle kristne til å bli fylt av Ånden og synge sammen av hele hjertet for Herren, og alltid takke vår Gud og Far for alt i vår Herre Jesu Kristi navn. (Ef 5:19-20). Lørdagskveldene på " Sammen i Sør" gjør vi nettopp det. Vi samler vi mye av det beste divisjonen kan by av sang- og musikkrefter og forener oss i tilbedelse og lovsang. Lovsangsleder fra Frelsesarmeen i Bergen Hilde Brevik Grytten leder. Kom og bli med! 

Allsangskveld
Allsangskveld

Allsangskveld
Onsdag 04. August kl. 18.00

Velkommen til en kveld i allsangens tegn der vi feirer den store og rike sangskatten vi har. Vi synger sammen "perler" fra alle tidsperioder, både «de gode gamle» og nye tilskudd til den kristne sangskatten. 

Vi kan love variasjon, både i uttrykk og deltagelse. Ledet av våre dyktige musikere blir det allsang, solosang, instrumental-innslag, hornmusikkgruppe - vi kan love at det blir en god kveld i et varmt fellesskap. Kom og syng med den stemmen du har!