Konserter-Sang og musikk "Sammen i Sør"

Norwegian Gospel singers m/Kristine Akselsen
Norwegian Gospel singers m/Kristine Akselsen

KONSERT MED NORWEGIAN GOSPEL SINGERS M/ KRISTINE AKSELSEN OG
JOSTEIN HASSELQUIST LARSEN

Onsdag 03. august kl. 20.30 Sted: Frelsesarmeen Kristiansand
Billetter kr. 200,-

Norwegian Gospel Singers er en knippe håndplukkede sangere fra Kristiansand som gjennom sine konserter og utgivelser i Norge og USA både utrykker seg innenfor den tradisjonelle og moderne gospelstilen.
Kristine Akselsen var med i Oslo Gospel Choir de første 10 årene, og var i den perioden en av de mest brukte solistene i koret. Hun har hele tiden gjort forskjellige sangoppdrag og deltatt på arrangementer med hovedvekt på gospel, soul og jazz. 
Glimt fra sammen i sør 2021
Jostein Hasselquist Larsen er en avholdt sanger med en fantastisk stemme som er en del av sang og musikk tjenesten i Filadelfia, Kristiansand

Denne konserten er en del av Frelsesarmeens sommerkampanje kalt "Sammen i Sør" fra 01.08.22-07.08.22 i Kristiansand

Billetter: https://www.checkin.no/event/44586/konsert-med-norwegian-gospel-singers-m-kristine-akselsen


KONSERT MED SEVEN-JENTENE
Torsdag 04.august kl. 16.00 Sted: Frelsesarmeen Kristiansand
Seven Jentene har holdt på i snart 20 år med sprudlende sanger og konserter rundt om i Norge. Tusenvis av barn kan sangene på rams, og gleder seg når det kommer ny CD med Seven. Duoen Løver/ Oldebråten har gitt ut 14 barne CD-er, og 2 digitale album, samt 5 DVD'er.

Våren 2022 har de reist rundt med bibel-musikalen «Under samme himmel». De tar oss med på reise gjennom vennehistorier fra Bibelen og fokuserer på hva disse kan betyr for vårt eget hverdagsliv som kristne. Dette blir en flott konsert for hele familien.

FRI INNGANG/KOLLEKT


Beyond Belief Band
Beyond Belief Band

KONSERT MED "BEYOND BELIEF BAND"

Torsdag 4. august kl 20.30 Sted: Frelsesarmeen Kristiansand
Billetter kr. 200,-

Beyond Belief Band ble etablert i 2019, men rakk bare én konsert før alt stengte ned våren 2020. Nå er de tilbake! Etter ny debut på Egil Hovland-festivalen i Fredrikstad oktober 2021, er gjengen i bandet klare å legge ut på veien igjen. Beyond Belief Band spiller variert musikk som spenner fra stemningsfulle ballader til vestkyst-rock til hardere 70-talls rock. En konsert med Beyond Belief Band er en opplevelse for både øre og tanke - alt servert av en rutinert og blid samling av spilleglade musikere. See less

Rockeband med base i Moss:Dag Frode Hængsle Eilertsen (vokal + gitar)Anders Grandahl (perkusjon)Lars Herikstad (bass)Kristian Th. Nygård (gitar + vokal)Helge Tjelta (trommer)Ståle Myksvoll Ørsnes (keyboards + vokal). Medlemmene har alle bakgrunn og erfaring fra kirker og menigheter. Gjennom mange år har de møtt hverandre i ulike sammenhenger - på og utenfor scenen - og slik har det utvikla seg både vennskap og et ønske om å skape noe mer sammen.  
Denne konserten er en del av Frelsesarmeens sommerkampanje kalt "Sammen i Sør" fra 01.08.22-07.08.22 i Kristiansand
facebook

Billetter: https://www.checkin.no/event/44585/konsert-med-beyond-belief-bandPeter Sandvall og Lars Mörlid
Peter Sandvall og Lars Mörlid
Roland Utbult
Roland Utbult
Restart Mass choir
Restart Mass choir

KONSERT MED PETER SANDVALL,
LARS MÖRLID, ROLAND UTBULT
OG RESTART MASS CHOIR 

Fredag 5. august kl 20.30 Sted: Frelsesarmeen Kristiansand
Billetter kr. 200,-

Peter Sandwall og Lars Mörlid er skandinaviske gospellegender! Sandvall og Mörlid er to av de viktigste musikerne i utbredelsen av ny kristen sang og utbredelsen av lovsangen i de siste tiårene i Skandinavia. Noen av de mest kjente sangene er "Mitt liv och min lovsång», «Vilken Trofasthet» og «Ditt ord». Lars Mörlid og Peter Sandwall har gledet hele Norden med kristen sang i nesten 40 år. Sangene deres er kjent over hele Europa, og mange funnet veien inn i skandinaviske sangbøker, men også tyske og engelske sangbøker. Duoen Sandwall og Mörlid har i flere tiår gitt ut plater sammen og holdt konserter. Hør deres mest kjente sanger her (Spotify)

Roland Utbult
Roland Utbult, en av de artistene som har hatt størst betydning innenfor kirke og menighetsliv de siste 25 årene. Hans sanger og plateutgivelser er blitt allemannseie i den skandinaviske kristenhet. Som artist har Roland Utbult samarbeidet med bl.a. Oslo Gospel Choir, Andrae Crouch, Per-Erik Hallin, og var også en del av teamet i "Minns du sången"

Sammen med Sandvall, Mörlid og Utbult er Restart Mass Choir. Koret er et gospelkor for voksne som har utspring fra Greipstad menighet. Det er under musikalsk ledelse av Tom Jarle Istad Kristiansen. Koret har gitt ut to flotte album og kan høres på alle digitale plattformer. Youtube , Spotify
Denne konserten er en del av Frelsesarmeens sommerkampanje kalt "Sammen i Sør" fra 01.08.22-07.08.22 i Kristiansand

Billetter: https://www.checkin.no/event/44065/konsert-med-peter-sandwall-lars-morlid-og-restart-mass-choir


Gospelnight
Gospelnight
Peter Sandvall og Lars Mörlid
Peter Sandvall og Lars Mörlid

Gospelnight
Lørdag 06. august kl 20.30 Sted: Frelsesarmeen Kristiansand

Peter Sandwall og Lars Mörlid er skandinaviske gospellegender! Sandvall og Mörlid er to av de viktigste musikerne i utbredelsen av ny kristen sang og utbredelsen av lovsangen i de siste tiårene i Skandinavia. Noen av de mest kjente sangene er "Mitt liv och min lovsång», «Vilken Trofasthet» og «Ditt ord». Lars Mörlid og Peter Sandwall har gledet hele Norden med kristen sang i nesten 40 år. 

Gospelkoret Exodus Betania Kristiansand sitt eget gospelkor. Reportoaret er alt fra sanger og lovsanger til herlig tradisjonell gospel. Koret ledes av Tom Jarle Istad Kristiansen. Youtube

"Sammen i Sør" sitt eget lovsangsteam/band er med sammen med flere andre. 

Billetter: https://www.checkin.no/event/44587/gospelnight