Musikere og Sangere

Musikere og Sangere

På "Sammen i Sør 2021" har vi samlet sammen et lag av de beste musikerne Frelsesarmeen har å by på i denne regionen. Dette er musikere som utmerker seg med et svært høyt nivå av musikalitet og med et kall til å bruke det til å love og ære Gud. Disse dagene i Kristiansand skal vi fylle med lovsang og musikk, så det er bare til å begynne å glede seg. Gode lovsangsteam, fantastiske solister, hornmusikk og mye mer.

Tom Jarle Istad Kristiansen
Tom Jarle Istad Kristiansen

Musikalsk ansvarlig
Tom Jarle Istad Kristiansen - 

Tom Jarle er sang- og musikkonsulent i Frelsesarmeen dirigent og leder for Frelsesarmeens to gospelkor i Voss (Vossagospel) og i Bergen (Booths). I tillegg har han i en årrekke vært musiker, instruktør og dirigent for mange kor i ulike kristne sammenhenger. 

Hilde Brevik Grytten
Hilde Brevik Grytten
Miriam Oskarsdottir
Miriam Oskarsdottir
Katherine Seedell
Katherine Seedell

Lovsangsleder

Hilde M. Brevik Grytten

Hilde Brevik Grytten er utdannet klassisk trombonist, dirigent og instrumentallærer, er bosatt i Bergen og er ofte å se foran hornmusikken eller som lovsangsleder i Bergen sentrum korps. Hilde har et hjerte som brenner sterkt for lovsang og har vært så heldig å få være med i lovsangstjenesten i ulike korps i over 25 år. Hun trives aller best når hun kan få bruke trombonen eller stemmen til å prise Gud, spre det glade budskapet og være med på å bringe forsamlingen innfor Guds trone. Hilde jobber i Frelsesarmeen med brassmusikk og ungdommer og er en aktiv musiker, spesielt i duo med hornist Christian Holter.

Sang/lovsang
Miriam Óskarsdóttir

Miriam er leder for Frelsesarmeens menigheter i Kopervik og Skudenes. Hun kommer opprinnelig fra Island og har virket som Frelsesoffiser i Island, Sverige, Norge og Panama. Miriam har en helt spesiell evne til å røre ved andres hjerter gjennom musikken. En vakker røst kombinert med et musikalsk overskudd, som alltid bringer glede og velsignelse til dem som hører på. En musiker med et brennende ønske om å formidle sin tro. Youtube

Sang/lovsang
Christian Holter

Christian er profesjonell valthornist i Sjøforsvarets Musikkorps, samt kordirigent, komponist og arrangør. Han er soldat i Bergen Sentrum Korps (tidl. Solheimsviken korps), der han leder lovsangsteamet og spiller piano, en tjeneste han har stått i siden oppstarten i Solheimsviken i 2001. I menigheten har han også ledet barne - og ungdomsaktiviteter innen sitt fagfelt. Christian ønsker å bruke musikken til Guds ære - i alle sammenhenger. Høsten 2021 gir han sammen med Hilde Brevik Grytten ut sitt andre album - folketoner for horn og trombone.

Sang/lovsang
Katherine Seedell

Etter 5 år som engelsklærer i Midtøsten, kom britisk-født Katherine nylig hjem til Norge, hvor hun regner Stavanger som sin "base". Nå er hun også tilbake i Frelsesarmeen, hvor hun tjenestegjør i Mandal og skal videre til Egersund til høsten. Hun er utdannet musikkpedagog og spiller tverrfløyte og klaver. I tillegg til arbeid som musikklærer og klassiske opptredener, har Katherine vært engasjert i lovsang helt siden hun ble frelst på Island som 22-åring. Hun ser på musikk som et sterkt og viktig redskap i lovprisning og tilbedelse, og elsker å bidra til å bringe Guds nærvær gjennom musikken sin.

Thor-Arne Martinsen
Thor-Arne Martinsen

Hornmusikk
Thor-Arne Martinsen 

Thor-Arne Martinsen. Han er til daglig trombonist i Kristiansand Symfoniorkester. 
Han er også leder for Frelsesarmeens hornorkester i Kristiansand, som i år har 130-års jubileum. Thor-Arne vil lede en gruppe hornmusikanter satt sammen av musikanter fra Kristiansand og fra andre kanter av divisjonen, som vil bli å høre på gater og streder og i samlingene på "Sammen i Sør 2021"