Tilbud for barn og familier

Velkommen til fantastiske dager i Kristiansand!

Her kan du gjøre mye gøy i løpet av dagen med familien din. Du kan f.eks dra i klatrepark, gå på handletur i Norges koseligste gågate, ta båtturer, gå i dyreparken, bade og mye mer. 

På kvelden kan du ta med familien din til Frelsesarmeen. Kafè og kiosk blir åpen fra kl 16.00. Mens de voksne har sine møter på Frelsesarmeen (kl 18.00) samles barna til egne møter i lokalet (Unik) ved siden av. 

Rundt oss på alle kanter er det skog, sjø og mange spennende steder å utforske. Rett ved siden av er det også ballbinge. Huset vi skal være i er laget til for barna. Her er det morsomme lekerom med spennende leker, god plass og en sene å danse og synge på

Vi gleder oss til å møte deg og familien din i Kristiansand! 

Storsamlingene

Hver kveld under storsamlingene klokken 18.00 vil det være egne samlinger for barna med dyktigere ledere som tilbyr et spennende program og aktiviteter.

Samlingene er i et bygg som heter «Unik» 50 meter fra Frelsesarmeen. Her er det flotte lokaler med scene, og mange hyggelige godt utstyrte lekerom / Hobbyrom. 

Her blir det sang, Bibelfortelling, lek og morsomme aktiviteter som hobby, ansiktsmaling, natursti, fotball og uteleker og mye mer som vi kommer på etter hvert. Stort og innbydende uteområde med store plener, fotballbinge og kort vei til til sjøen.

Spesielle arrangement for hele familien
Familiesamling med Viggo Klausen
Tirsdag 3. august kl 18.00 skal alle være sammen på familiesamling på Frelsesarmeen. Da kommer Viggo (Klausen). Han er en kjempemorsom fyr som er supergod til å fortelle om Jesus. Det blir også med et kult band som kommer til å få taket til å løfte seg. 

Familiedag i Marvika (oppmøte FA) 

Onsdag 4. august fra kl. 12.00 blir det familiedag på Frelsesarmeen. Da kan du ta med mamma eller pappa på krabbefiske, det blir fotballkamper, natursti, bading, grilling og mye mer. 

Program

Lørdag 31.juli
kl 18.00 Barnas festivalstart med trøkk (Unik)

Samlingstund, lek og aktiviteter aldersdelt
Søndag 01. august
kl 18.00 Barnas festival (Unik)

Samlingstund , lek og aktiviteter aldersdelt

Tirsdag 03. august
kl 18.00 Generasjonsgudstjeneste

med Viggo Klausen

Onsdag 04. august
kl 12.00 Familiedag i Marvika
(oppmøte FA)
Krabbefiske, fotballturnering, sporlek, bading og grilling (evt inneaktivitet på Unik om dårlig vær)
kl 18.00 Barnas festival (Unik)
Samlingstund, lek og aktiviteter aldersdelt

Torsdag 05. august
 kl 18.00 Barnas festival (Unik)
Samlingsstund, lek og aktiviteter aldersdelt

Fredag 06. august kl 18.00 Barnas Festival (Unik)
Samlingsstund, lek og aktiviteter aldersdelt

Lørdag 07. august kl 18.00 Barnas Festival (Unik)
Samlingsstund, lek og aktiviteter aldersdelt

Søndag 08.08 kl 12.00 Barnas festival (Unik) Avslutning 

Viggo Klausen
Tirsdag 03.august kl.16.00 Familiesamling
Sted: Frelsesarmeen Kristiansand
Viggo Klausen er en dyktig og kreativ formidler, som er ansatt i Misjonskirken UNG som omreisende barne- og familieforkynner.

Viggo har i over tjue år besøkt menigheter og arrangementer i de fleste kirkesamfunn i Norge, i tillegg til internasjonale oppdrag. Han utarbeider også stadig nytt materiell for barn og tweens, foreldre, besteforeldre, ledere og forkynnere. «Viggo for tweens»,