Tilbud for barn og familier

Velkommen til fantastiske dager i Kristiansand!

Her kan du gjøre mye gøy i løpet av dagen med familien din. Du kan f.eks dra i klatrepark, gå på handletur i Norges koseligste gågate, ta båtturer, gå i dyreparken, bade og mye mer. 

På kvelden kan du ta med familien din til Frelsesarmeen. Kafè og kiosk blir åpen fra kl 16.00. Mens de voksne har sine møter på Frelsesarmeen (kl 18.00) samles barna til egne møter. 

Familiedag

Onsdag 03. august inviterer vi til aktivitetsdag i Marvika (området Frelsesarmeen ligger på. Et stort friluftsområde der vi planlegger mye spennende for hele familien, Rundt oss på alle kanter er det skog, sjø og mange spennende steder å utforske. Spennende og moro for hele familien. Vi begynner kl. 12.00 og avslutter med fotballkamp kl. 14.30

Konsert med Seven-Jentene

Torsdag 04. august kl. 16.00 fyller vi opp teltet til konsert med Seven-jenteneSeven Jentene har holdt på i snart 20 år med sprudlende sanger og konserter rundt om i Norge. Tusenvis av barn kan sangene på rams, og gleder seg når det kommer ny CD med Seven. Duoen Løver/ Oldebråten har gitt ut 14 barne CD-er, og 2 digitale album, samt 5 DVD'er.

Storsamlingene

Hver kveld under storsamlingene klokken 18.00 vil det være egne samlinger for barna med dyktigere ledere som tilbyr et spennende program og aktiviteter.

Her blir det sang, Bibelfortelling, lek og morsomme aktiviteter som hobby, ansiktsmaling, natursti, fotball og uteleker og mye mer som vi kommer på etter hvert. Stort og innbydende uteområde med store plener, fotballbinge og kort vei til til sjøen.

Program

Mandag 02. august
Grillparty

Tirsdag 03. august 
kl 18.00 Barnas festival 
Samlingstund, lek og aktiviteter aldersdelt 

Onsdag 03. august 
kl. 12.00 Aktivitetsdag for hele familien (i Marvika)
Moro og gøy for hele familien. Avsluttes med fotballkamp kl. 14.30. 
kl 18.00 Barnas festival 
Samlingstund, lek og aktiviteter aldersdelt

Torsdag 04. august 
kl. 16.00 Konsert
Seven-Jentene
kl 18.00 Barnas festival 
Samlingsstund, lek og aktiviteter aldersdelt

Fredag 05. august 
kl 18.00 Barnas Festival 
Samlingsstund, lek og aktiviteter aldersdelt

Lørdag 06. august 
kl 18.00 Barnas Festival 
Samlingsstund, lek og aktiviteter aldersdelt

Søndag 07. august
kl 12.00 Barnas festival  Avslutning