Musikere og Sangere

Musikere og Sangere

På "Sammen i Sør 2024" har vi samlet sammen et lag av de beste musikerne Frelsesarmeen har å by på i denne regionen. Dette er musikere som utmerker seg med et svært høyt nivå av musikalitet og med et kall til å bruke det til å love og ære Gud. Disse dagene i Kristiansand skal vi fylle med lovsang og musikk, så det er bare til å begynne å glede seg. Gode lovsangsteam, fantastiske solister, hornmusikk og mye mer.

Tom Jarle Istad Kristiansen
Tom Jarle Istad Kristiansen

Musikalsk ansvarlig
Tom Jarle Istad Kristiansen - 

Tom Jarle er sang- og musikkonsulent i Frelsesarmeen dirigent og leder for Frelsesarmeens gospelkor i Voss (Vossagospel) og i Bergen (Booths) og Kristiansand (The Gospel Army). I tillegg har han i en årrekke vært musiker, instruktør og dirigent for mange kor i ulike kristne sammenhenger. 


Hilde Brevik Grytten
Hilde Brevik Grytten

Lovsangsleder

Hilde M. Brevik Grytten

Hilde Brevik Grytten er utdannet klassisk trombonist, dirigent og instrumentallærer, er bosatt i Bergen og er ofte å se foran hornmusikken eller som lovsangsleder i Bergen sentrum korps. Hilde har et hjerte som brenner sterkt for lovsang og har vært så heldig å få være med i lovsangstjenesten i ulike korps i over 25 år. Hun trives aller best når hun kan få bruke trombonen eller stemmen til å prise Gud, spre det glade budskapet og være med på å bringe forsamlingen innfor Guds trone. Hilde jobber i Frelsesarmeen med brassmusikk og ungdommer og er en aktiv musiker, spesielt i duo med hornist Christian Holter.


Sang/lovsang
Christian Holter

Christian er profesjonell hornist i Sjøforsvarets Musikkorps (SFMK) i Bergen. I tillegg er han syngende dirigent for Vokalensemblet Skrik (siden 2016) og har ellers prosjekter som utøver og arrangør.  Han er soldat i Frelsesarmeen Bergen Sentrum Korps , der han leder lovsangsteamet og spiller piano, en tjeneste han har stått i siden oppstarten i Solheimsviken i 2001. I menigheten har han også ledet barne- og ungdomsaktiviteter innen sitt fagfelt. Christian ønsker å bruke musikken til Guds ære - i alle sammenhenger. Youtube


Katherine Seedell
Katherine Seedell

Sang/lovsang
Katherine Seedell

Etter 5 år som engelsklærer i Midtøsten, kom britisk-født Katherine nylig hjem til Norge, hvor hun regner Stavanger som sin "base". Nå er hun også tilbake i Frelsesarmeen, hvor hun tjenestegjør som leder for Frelsesarmeen i  Egersund.  Hun er utdannet musikkpedagog og spiller tverrfløyte og klaver. I tillegg til arbeid som musikklærer og klassiske opptredener, har Katherine vært engasjert i lovsang helt siden hun ble frelst på Island som 22-åring. Hun ser på musikk som et sterkt og viktig redskap i lovprisning og tilbedelse, og elsker å bidra til å bringe Guds nærvær gjennom musikken sin.


Trine Kristoffersen Kvitno og Torleif Kvitno
Trine Kristoffersen Kvitno og Torleif Kvitno

Sang/Band
Torleif Kvitno og Trine Kristoffersen Kvitno

Trine som til daglig er jordmor ved sykehuset i Stavanger har et brennende hjerte for å formidle sin tro gjennom sangen. Hun er mye brukt som solist i ulike menighets-sammenhenger. En stor stemme koblet med en fantastisk formidlingsevne. Hun er tidligere medlem av "Stavanger gospel Company" og er medlem av "de syngende jordmødre" sammen med Aina Schøld og Evy Johannessen. Youtube

Torleif er kulturskolerektor i Randaberg, og levende opptatt å formidle troen gjennom musikken. Torleif er trommeslager og er mye brukt i menighets-sammenheng, i kulturlivet i Stavanger og i studio på diverse innspillinger.
Torleif og Trine er sammen med familien tilknyttet Frelsesarmeen i Stavanger 


Larus Sigmundsson
Larus Sigmundsson

Sang/lovsang
Larus Sigmundsson

Larus er utdannet offiser i Frelsesarmeen og tjenestegjør i Frelsesarmeen i Bergen. I tillegg til å være leder og forkynner er Larus en allsidig musiker både som sanger, pianist og gitarist. En musiker som spenner over mange sjangre og stilarter. Larus har et sterkt vitnesbyrd og en fantastisk formidlingsevne. Han er også låtskriver. I februar  slapp han låten "Hear me when I pray". Den ble  valgt som en av 8 finalister i Christian/Faith katagorien i UK Songwriting Contest. Hør den her (spotify)


Thor-Arne Martinsen
Thor-Arne Martinsen

Hornmusikk/lovsang
Thor-Arne Martinsen 

Thor-Arne Martinsen. Han er til daglig trombonist i Kristiansand Symfoniorkester. 
Han er også leder for Frelsesarmeens hornorkester i Kristiansand, som i år har 130-års jubileum. Thor-Arne vil lede en gruppe hornmusikanter satt sammen av musikanter fra Kristiansand og fra andre kanter av divisjonen, som vil bli å høre på gater og streder og i samlingene på "Sammen i Sør 2021"