Våre gjester

Deltakere "Sammen i Sør '22"

"Sammen i Sør '22" er en inspirasjonssamling over 7 dager på Frelsesarmeen i Kristiansand med spennende gjester, gode forkynnere og fantastiske konsertopplevelser og inspirerende lovsang. 

N.B

På grunn av Covid-smitte blir det endring i programmet for Lørdag 06. august og Søndag 07. august. Clive Titius Adams som var annonsert, blir erstattet av Frelsesarmeens nestleder Bente Strømner Gundersen på Lørdag 06. aug. og vi får et gjensyn med Elin Linde Fagerbakke på søndag 07. aug. 


Elin Linde Fagerbakke
Elin Linde Fagerbakke

Elin Linde Fagerbakke 

Elin Linde Fagerbakke er bosatt på Flekkerøy. Hun er daglig leder i Kvinner i Nettverk og pastor i Salem Misjonsmenighet. Hun brenner for fornyelse og vekkelse i Norge og har en smittende tro og en inspirasjonsgave som gjør henne til en ettertraktet forkynner i menigheter og konferanser.  
Bli kjent med Elin Linde Fagerbakke Her

Forkynnelse Tirsdag 02. august- Onsdag 03. august
Søndag 07. august


Wenche Walderhaug Midjord
Wenche Walderhaug Midjord

Wenche Walderhaug Midjord 

Wenche er kjent som en inspirerende og engasjert bibellærer og forkynner.
Wenche Walderhaug Midjord, er offiser i Frelsesarmeen og leder for Frelsesarmeens rusomsorg. Som offiser har hun erfaring fra mange sider av Frelsesarmeens mangfoldige arbeid både som lærer på Jeløy folkehøyskole, tjeneste i  Frelsesarmeens sosialtjeneste og som menighetsleder. 

Forkynnelse Torsdag 04. august- Fredag 05. august
Seminar: Fredag 05. august 
#merennbare
Bli bedre kjent med Frelsesarmeens Rusomsorgs mangfoldige og allsidige arbeid fra Vadsø i nord til Mandal i sør. Møt deltakere og ledere fra ulike aktivitetstilbud som er en del av rusomsorgens #merennbare - aktiviteter 


Bente Strømner Gundersen
Bente Strømner Gundersen

Bente Strømner Gundersen

Bente Gundersen er Frelsesarmeens nestleder i Norge, Island og Færøyene. Offiser i Frelsesarmeen og utdannet lærer. Hun har bred erfaring fra arbeid som menighetsleder og fra lederskap på ulike nivåer i Frelsesarmeen.  Hun har arbeidet i både Zambia og Kongo med utdanning av offiserer (kirkeledere/pastorer) som arbeidsområde. Kjent som en god og kunnskapsrik bibellærer og forkynner. 

Forkynnelse Lørdag 06. august