Våre gjester

Deltakere "Sammen i Sør '22"

"Sammen i Sør '22" er en inspirasjonssamling over 7 dager på Frelsesarmeen i Kristiansand med spennende gjester, gode forkynnere og fantastiske konsertopplevelser og inspirerende lovsang. 


Elin Linde Fagerbakke
Elin Linde Fagerbakke

Elin Linde Fagerbakke 

Elin Linde Fagerbakke er bosatt på Flekkerøy. Hun er daglig leder i Kvinner i Nettverk og pastor i Salem Misjonsmenighet. Hun brenner for fornyelse og vekkelse i Norge og har en smittende tro og en inspirasjonsgave som gjør henne til en ettertraktet forkynner i menigheter og konferanser.  
Bli kjent med Elin Linde Fagerbakke Her

Forkynnelse Tirsdag 02. august- Onsdag 03. august


Wenche Walderhaug
Wenche Walderhaug

Wenche Walderhaug Midjord 

Wenche er kjent som en inspirerende og engasjert bibellærer og forkynner.
Wenche Walderhaug Midjord, er offiser i Frelsesarmeen og leder for Frelsesarmeens rusomsorg. Som offiser har hun erfaring fra mange sider av Frelsesarmeens mangfoldige arbeid både som lærer på Jeløy folkehøyskole, tjeneste i  Frelsesarmeens sosialtjeneste og som menighetsleder. 

Forkynnelse Torsdag 04. august- Fredag 05. august 


Clive Titus Adams
Clive Titus Adams

Clive Titus Adams

Vi er veldig glad for å kunne presentere Clive Adams som forkynner på Årets "Sammen i Sør '22"
Clive er kjent som en kunnskapsrik og veldig inspirerende forkynner med en sterk pasjon for evangeliet. 
Clive offiser i Frelsesarmeen og opprinnelig fra Sør-Afrika. Han har bl.a gjort tjeneste som menighetsleder, rektor på Frelsesarmeens utdanning av offiserer i Sør-Afrika, leder for Frelsesarmeens barne- og ungdomsarbeid i Norge, Island og Færøyene. De senere årene har han i tre forskjellige perioder vært leder for alt Frelsesarmeens arbeid i Norge, Island og Færøyene (2010-2013) i Storbritannia (2013-2018) og i Sverige og Latvia (2018-2021)

Forkynnelse Lørdag 06. august- Søndag 07. august