Våre gjester

Deltakere "Sammen i Sør '21"

"Sammen i Sør '21" er en inspirasjonssamling over 10 dager på Frelsesarmeen i Kristiansand med spennende gjester, gode forkynnere og fantastiske konsertopplevelser og inspirerende lovsang. 

Bjørn Marti
Bjørn Marti

Forkynnelse
Bjørn Marti  

"Tilgivelsens befriende kraft "

Bjørn Marti er leder for Frelsesarmeens menighet i Biel i Sveits. Han er gift med Angelika og sammen har de tre voksne barn. Det meste av barndommen har han tilbrakt i Norge mens hans foreldre som var Frelsesoffiserer arbeidet ved Frelsesarmeens hovedkvarter. 

Bortsett fra en periode som ungdomssekretær, har Bjørn vært korpsoffiser i hele sin offiserstid. Han har lang erfaring som sjelesørger og er medlem av kanton Berns kriseteam. Som forkynner og foredragsholder har han spesialisert seg på temaet tilgivelse og indre helbredelse og holder også digitale seminarer over dette emnet. 
forkynnelse 30. jul. - 1. aug.


Jostein Nielsen
Jostein Nielsen

«Jeg gleder meg veldig til å feire Livet sammen med nye og gamle venner på 'Sammen i sør'» sier Jostein Nielsen (65).


Forkynnelse
Jostein Nielsen -"Å feire livet"

Jostein er oppvokst i Frelsesarmeen og rakk å bli offiser før han fylte 20. Sammen med Magna har han gjort tjeneste ved en rekke korps (menigheter) både i Norge og Island, i tillegg til to perioder i Øst-Europa (Georgia, Ukraina, Moldova, Romania og Bulgaria) hvor de har hatt lederoppgaver i totalt åtte år.
Undervisning og forkynnelse har vært en viktig del av hans kall og tjeneste. Han brenner for at mennesker skal forstå at kristen tro ikke er religion, men liv, og er opptatt av kristen enhet på tvers av konfesjons-grensene. Med sin kunnskap og brennende tro har han ledet skarer av mennesker til tro og fornyelse gjennom årene.
forkynnelse 05. aug.- 08. aug 

Viggo Klausen
Viggo Klausen

Forkynnelse
Viggo Klausen 

Viggo Klausen er en dyktig og kreativ formidler, som er ansatt i Misjonskirken UNG som omreisende barne- og familieforkynner.

Viggo har i over tjue år besøkt menigheter og arrangementer i de fleste kirkesamfunn i Norge, i tillegg til internasjonale oppdrag. Han utarbeider også stadig nytt materiell for barn og tweens, foreldre, besteforeldre, ledere og forkynnere. «Viggo for tweens»,
forkynnelse familiesamling Tirsdag 03.august: