Våre gjester

Deltakere "Sammen i Sør '24"

"Sammen i Sør '24" er en inspirasjonssamling over 7 dager på Frelsesarmeen i Kristiansand med spennende gjester, gode forkynnere og fantastiske konsertopplevelser og inspirerende lovsang. 


Marianne Braseth
Marianne Braseth

Marianne Braseth

Marianne S. Braseth har sin teologiske bakgrunn fra Menighetsfakultet, Ansgarskolen og Ungdom i oppdrag. Hun har vært barne- og ungdomspastor, og har vært leder og rektor for Ungdom i oppdrags disippeltreningskole på Flekkerøya ved Kristiansand. – Hun brenner for å løfte fram Guds karakter og de bibelske grunnsannheter. Marianne Braseth virker forkynner/mentor UiO og er daglig leder Guttogjente.no, en organisasjon som tilbyr mennesker veiledning i spørsmål om kjønn og kropp, følelser, sex og samliv ut fra et bibelsk og kristent livssyn. 

Hør Marianne Braseth fra Veritaskonferansen 2022 med tema: «Som om Gud er død: Livet i det sekulære Norge»

Forkynnelse Tirsdag 30. juli- Onsdag 31. juli 2024


Daniel Viklund
Daniel Viklund

Daniel Viklund 

Daniel er offiser i Frelsesarmeen i Sverige. Han er utdannet ved Musikkhøgskolen i Malmö og Operaakademiet i København. Han har opptrådt i flere av SVT's gudstjenester, blant annet fra Slottskyrkan i Stockholm sammen med kongefamilien. Han er kjent og elsket over hele Norden som forkynner og musiker. En utrolig engasjerende forkynner med en enorm pasjon for evangeliet i tillegg til å være en fantastisk musiker som inspirerer og gleder mennesker overalt der han er. 
Daniel Viklund vil være sammen med to andre offiserer fra Sverige: Marina Bratterud og Guri Brandvik Nilsson som i tillegg til å være forkynnere har en ekstraordinær gave til å formidle evangeliet gjennom musikk. 

Forkynnelse Torsdag 01. august- Fredag 02. august 2024
Hør og bli kjent med Daniel Viklund HER
Hør Marina  Bratterud og Guri Nilsson HER


Clive Titus Adams
Clive Titus Adams

Clive Titus Adams

Clive Titus Adams er sammen med sin kone Marianne, offiser i Frelsesarmeen. Clive har tjent Gud i en rekke tjenester i ulike land. De har vært menighetsledere, ansvarlig for offiserutdannelsen i Johannesburg, koordinatorer for barne- og ungdomsarbeid, regionsledere for Frelsesarmeen og mye mer. I 2011 ble Clive og Marianne Adams utnevnt til ledere for alt Frelsesarmeens arbeid i Norge, Island og Færøyene. De har siden vært landsledere for Frelsesarmeen i Stor-Britannia og i Sverige. Clive er kjent som en særdeles god forkynner og engasjerende bibellærer. Hans dype og inngående teologiske kunnskap sammen med hans store pasjon for å forkynne Jesus er noe vi gleder oss til å høre disse dagene på sammen i sør.
Hør og bli kjent med Clive Adams HER
Forkynnelse Lørdag 03. august -Søndag 04. august 2024